Онлайн курсове по чешки език в Република Северна Македония

Чешкиот центар во Софија нуди нов онлајн курс по чешки јазик за слушатели од Северна Македонија

 

Настава во Северна Македонија

Опис на курсот:

Нов курс: Стандарден курс за почетници– ниво А1

Наставна програма: ČESKY KROK ZA KROKEM 1

Должина на курсот:  72 часа (60 минути) (16 недели x 4 часа + 4 недели x 2 часа)
Распоред на курсот: понеделник и среда, од 18:00 до 20:00 часот
Почеток: 15.03.2021;Крај: 28.07.2021

Начин на изведување на наставата: Онлајн платформа (Скајп или друга платформа по желба на слушателите и предавачот)

Цена на курсот и учебните помагала: 14 059 MKD
(учебник и работна тетратка)

Запишување на курсот и начин на плаќање:

Запишувањето на курсот по чешки јазик почнува 17.02.2021 година а завршува 08.03.2021 година

Сакате да се запишете на курсот? Мора:

  • Да ги прочитате условите на курсот тука
  • Да го пополните формуларот за регистрација на курсот ТУКА.  

Курсот се плаќа во готово на претставникот на Чешкиот центар. Местото и времето ќе биде прецизирано. Учебните помагала им се даваат на слушателите откако ќе го платат курсот на лице место.

Курсевите по чешки јазик се одржуваат во соработка со Амбасадата на Република Чешка во Скопје.

За подетални информации обратете се на Координаторката за образовни и литературни активности госпоѓа Димана Иванова [email protected] 

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!